Despre Ana

Ideea producerii sucurilor ANA ARE a venit văzând la începutul anilor 2000 că în magazine oferta de sucuri fără adaosuri străine este foarte redusă. Așa a apărut ANA ARE NFC, doar din fructe presate de buna calitate, fără zahăr adăugat și conservanți.

Dorința oamenilor de a consuma alimente sănătoase are un trend puternic crescător, prin sucurile NFC pasteurizate aducem clienților o sursa curata de energie iar prin cele nepasteurizate, prelucrate HPP, aducem aproape intacte vitaminele și enzimele conținute in fructul inițial ceea ce ajută la o imunitate ridicată, în procesul de reconstrucție celulară, la starea de bine în general.

Pentru a putea controla calitatea fructelor, am înființat propriile plantații, 75 ha măr, 15 ha cireș, 10 ha afin, 12 ha struguri de masă, 5 ha vișin, 16 ha cătina, 2 depozite frigorifice moderne de 3000 to cu atmosfera controlată ULO, 1500 to fructe congelate care să ne asigure cele mai bune fructe să livram tot timpul anului sucuri de cea mai înaltă calitate.